M T Cykelcenter

M T Cykelcenter kontakt adresse edit

Postnummer: 2650

Adresse: Hvidovrevej 130, Hvidovre

Telefon: +45 36 75 18 25

Websted: https://maps.google.com/?ci...

Anmeldelser

16.02.2016 Sej Sander - 1/5
Jeg bliver bogstaveligt talt skældt ud af butikken! Med eder og forbandelser og; "Hvad fanden jeg bilder mig ind med min papcykel", "Hav en dårlig dag og jeg håber du punkterer på forhjulet" (læs hele forløbet herunder).. Jeg føler mig forpligtet til at give min mening til kende som jeg kan se andre har gjort, efter en næsten ubeskrivelig oplevelse af dårlig service. Jeg cykler dagligt fra amager til brøndby og hjem igen dvs. +30km. Derfor er jeg afhængig af min cykel og sætter pris på at den er i bare nogenlunde stand. Forleden, på vej hjem, eksploderer mit bagdæk (har nok efterhånden kørt en del km. så fair nok). Hvad gør man så? Frem med telefonen og hurra! En cykelhandel lige om hjørnet. Da jeg ankommer bliver jeg lidt i tvivl om der er åbent, da alt lys er slukket. Jeg tager i døren der giver efter, og bliver mødt af en kraftig lugt af cigaretrøg. OK, det er mandens egen butik tænker jeg, han kan vel ryge som han har lyst. Jeg joker lidt med at jeg troede der var lukket, og forklarer så at jeg skal have nyt dæk på min cykel. Ekspedienten siger; "Du kan bare stille den, den er færdig i morgen". Her står jeg i fuld cykeluniform og forklarer at jeg altså gerne vil undgå at gå hjem og derfor bare selv kan skifte det. Det svar jeg får tilbage er at; "Det er altså ikke et gør-det-selv værksted det her". Fint fint, jeg har selv dækjern og ekstra slange, hvis bare jeg må låne lidt luft er det fint.. Ekspedienten siger at han nok ikke har dæk magen til dem der sidder på (smalle racer dæk), men finder et par andre frem jeg kan kigge på. Desværre er det ikke lige hvad jeg søger, og informerer om at jeg lige vil kigge ned til den næste cykelhanlder på vejen og se hvad de har. Og her springer kæden af (pun intended)..... Jeg bliver bogstaveligt talt skældt ud af butikken! Med eder og forbandelser og; "Hvad fanden jeg bilder mig ind med min papcykel", "Hav en dårlig dag og jeg håber du punkterer på forhjulet".. Lader den lige hænge lidt... ALDRIG, har jeg oplevet noget lignende, og jeg må på det kraftigste fraråde andre at besøge MT Cykel Center af frygt for hvad i kan blive udsat for af ubehageligheder.
28.09.2015 Julia Eriksen - 1/5
Jeg siger det samme som Martin. Jeg bliver mødt af en cykelsmed, der kritisere mig ved at kalde mig Fede Doris, samt skælde ud på mig fordi min cykel åbenbart er misligeholdt. Han vælger også at kritisere min arbejdsplads (har uniform på, så kan genkendens). Jeg var simpelthen målløs da jeg kørte derfra. Jeg valgte at sende min cykel til rep. hos Jupiter cykler længere nede af vejen. Jeg vil råde alle til aldrig at bruge denne cykelsmed. Tænk at sådan en mand kan drive en forretning.
03.08.2015 Martin Kronborg - 1/5
Magen til dårlig service og behandling skal man lede længe efter. Vi blev svinet til af cykelsmeden efter vi prøvede at pumpe en cykel, som åbenbart havde specielle ventiler. Han kom farende ud og skældte ud og råbte op på åben gade og kritiserede cyklen og os personligt. Efterfølgende stillede han sig op og troede mig verbalt og personligt. - Gå længere ned ad gaden og find en anden cykelhandler, er mit råd!
15.09.2016 Rasmus Bech Hansen - 1/5
Kan kun bekræfte hvad de andre anmeldelser beretter om. Spurgte om han reparerede cykler, hans svar: "Du skal ikke komme her og spille smart"...
09.05.2016 Sten Brogger - 1/5
Hold dig LAAAANGT væk. Jeg blev overfuset og truet med at få en på siden af hovedet, fordi jeg kom til at bruge hans luftslange til nogle Croozer-dæk, der åbenbart ikke er kompatible med den type luftslange. Jeg anede det ikke og undskyldte, men han var langt ude for pædagogisk rækkevidde. Jeg gik, som mange andre før mig, rystet derfra. Mig et mysterie, at den mand kan holde en forretning kørende.

Kategorier

Mere cykel butikker i Hvidovre

Ordrupvej 62A, Charlottenlund
Hvidovre Stationscenter 57, Hvidovre
Vejret i Hvidovre

Kategorier: Cykel butikker

Lokalitet: Hvidovre

Region: Unknown