Atles Cykler

Atles Cykler kontakt adresse edit

Postnummer: 2400

Adresse: Frederikssundsvej 18, København

Telefon: +45 35 82 78 74

Websted: http://www.atlascykler.dk/

Anmeldelser

20.01.2015 Sebastian ibsen - 5/5
Det er sjældent at man oplever en købsoplevelse så god, at man proaktivt vælger at skrive en anmeldelse, især i Nordvest kvarteret! Det er faktisk første gang for mig. Jeg har boet i Nordvest i 2 år, og i den tid cyklet stort set hver dag, så det er ikke nogen overraskelse at Norbert (Min cykel) er gået i stykker et par gange. Men Atlas Cykler er den første Cykelhandler/Cykelsmed, som jeg har haft en positiv oplevelse i! Jeg kom ind med en ødelagt bagskifter, og spurgte om de havde noget passede min cykel. Ejeren, en reel, genert og utroligt serviceminded fyr, sagde at de havde 4 forskellige bagskiftere, og at han ville vælge den der passede bedst. Vi aftalte at jeg ville komme næste dag og hente cyklen. Ikke nok med at han havde sat ny bagskifter på, han havde også smurt kæden, pumpet hjulene og rettet mit baghjul som var lidt skævt. Alt det blev kun 550 kr. Der er ingen tvivl om at Atlas Cykler er hvor jeg tager min cykel hen næste gang jeg har cykelproblemer. Samme anmeldelse er skrevet på Yelp, da jeg mener at gode forretningsmænd har fortjent omtalen.
19.04.2016 Armand Michaud - 2/5
Jeg spurgte at skifte min kæde som var gammel. Jeg fik min cykel tilbage med en kæde for lang (2 kædeled/links mere end min gamle kæde, det betyder 5 cm længere). Bagskifteren var helt skæv. Fra 52 kædeled til 54 var ikke så smart. Jeg kiggede på nettet og min optimal kædelængde er 51-52 kædeled. Prishandling, butikken ogs. er meget fint. Men hvis en cykel reparatør ved ikke at kæden længde er en lille smule vigtig... Og det er faktisk tydeligt at kæden er for lang (eller for kort) når man kigger 2 sek på bagskifteren. Nu ved jeg det, og vil jeg gør det selv.
24.12.2015 Yousif N. Al-Saif - 5/5
Jeg fik i oktober repareret min cykels fuldstændig skæve dæk på blot et par timer, så jeg var godt kørende allerede om eftermiddagen. Jeg kan varmt anbefale det her sted, som oser af professionalisme og rimelige priser. Utrolig tilfreds.
26.11.2015 Jens Henning Breivik - 5/5
Utrolig flink, ærlig og hyggelig cykelhandler. Alltid serviceminded og meget gode priser. Vært der mange ganger, da min cykel ved flere anledninger er gået i stykker. Velger alltid Atlas.

Kategorier

Mere cykel butikker i København

Østergade 6, KØBENHAVN K
Amagertorv 29, København
Vermlandsgade 71, 2300 København, Denmark

Kategorier: Cykel butikker

Lokalitet: København

Region: Hovedstaden