Expander Cykler

Expander Cykler kontakt adresse edit

Postnummer: 2400

Adresse: Frederiksborgvej 84, København NV

Telefon: +45 35 81 06 01

Websted: https://maps.google.com/?ci...

Åbningstider

Søndag
Lukket
Mandag
10:00 – 17:30
Tirsdag
10:00 – 17:30
Onsdag
10:00 – 17:30
Torsdag
10:00 – 17:30
Fredag
10:00 – 17:30
Lørdag
10:00 – 13:00

Anmeldelser

09.08.2016 Mona E - 1/5
Jeg er normalt ikke typen som spilder energi på dårlige anmeldelser og jeg er sikker på andre har fået fin service, og at manden er dygtig og kun laver det der er nødvendigt og ikke lige tilføjer ektra ting som kunne fikses og derved ekstra udgifter, hvilket selvfølgelig er en positiv ting. Men jeg oplevede, efter egen mening, helt utilgivelig service da jeg en mandag går derned med en skærm som skal rettes ud og et gear-kabel som skal skiftes. Han siger at han kan have den klar onsdag, hvorefter jeg spørger om der er nogen mulighed for at hente den tirsdag da jeg er meget afhængig af den. Han siger det er fint og spørger hvad tid, hvorefter jeg navner at jeg skal møde på arbejde 11.30 så senest kl 11 (butikkens åbningstid er fra kl 10.00) Jeg kommer derned dagen efter lidt før 11 og der er ingen mand og butikken er mørk og lukket og jeg kan se min cykel står klar derinde. Jeg venter så længe jeg kan og ender med at må stresse på arbejde, spilde penge på offentlig transport og møde ind alt for sent til en sur chef, samt være skyld i at vi åbner op for sent. Alt sammen noget som kunne være undgået og jeg er meget irriteret men tænker at han i det mindste må kunne give en lille rabat eller på en eller anden måde tage ansvar for handlingen. Jeg tager derned igen onsdag eftermiddag hvor han hurtigt finder den fint fiksede cykel frem og gør klar til betaling som om intet var sket, hvorefter jeg roligt og høfligt minder ham om vores aftale og nævner hændelsen dagen før. Han lader mig dårligt nok tale færdig og jeg ved ikke om han bare spillede dum eller havde glemt det, men han bliver med det samme helt defensiv og nævner noget uklart om nogle der skulle i lufthavnen og kræver bare betaling af mig, lidt halvfjern i blikket. Ingen beklagelse, ingen undskyldning, ingen indrømmelse af fejlen, hvilket jeg i sig selv finder lidt respektløst at han bare er ligeglad og nærmest opfører sig som om at det er mig der er den som er langt ude. Jeg nævnte hvilke udgifter og ubehageligheder det fik mig ud i og spørger om han muligvis kan give lidt rabar eller bare et eller andet, for jeg syntes ikke at det var i orden. Så bliver hans humør meget hidsigt og han forsvarer sig med at være alene om butikken og spørger om man ikke har lov til at blive syg? Jeg svarer at selvfølgelig må man det, men man har også lov til at tage ansvar for det. Det udløste blot hans mening om at hvis man ikke var tilfreds med servicen i hans butik kunne man bare lade være med at komme der. Jeg svarede bare neutralt at det var en aftale og måtte betale fuld pris. Det syntes jeg ikke er i orden, men hvad ved jeg. Jeg har aldrig været alene mand i en cykelforretning, så det kan jeg nok ikke udtale mig om.. Manden har sikkert været meget stresset eller haft personlige problemer af en eller anden art, hvilket jo også er synd,k men jeg syntes stadig ikke at den behandling var ok. Måske er det bare mig der er møgforkælet.
21.09.2016 KatAnd Abel - 5/5
Super god service! Andre cykelbutikker sagde, at min reparation ville koste mellem 3-400 kr (havde spurgt 3 steder), men her tog cykelhandleren sin svensknøgle ned fra hylden og fiksede det på (seriøst) 2 min. PS. Jeg har ikke aktier i stedet og kender ikke manden :)
17.01.2015 Kirsten Kirsten - 5/5
Vi har altid fået en fremragende service hos hr. Expander! Ja, vi ved faktisk ikke lige, hvad han hedder, men han er rigtigt flink, og vi har gennem årene oplevet, at han kunne reparere alt muligt på vores cykler. Han skifter ikke lige noget ud, hvis det KAN repareres - det lader til at være et stolt princip for ham. Det betyder, at man som kunde kan stole helt og aldeles på, at hvis han anbefaler en udskiftning af nogle dele, så er det med sikkerhed, fordi de trænger! Det er virkelig rart!
23.05.2015 Theofanis Spanos - 5/5
Fantastic bicycle store with excellent service, good prices and always the most friendly communication and advice. Highly recommended!

Kategorier

Mere cykel butikker i København

Østergade 6, KØBENHAVN K
Vermlandsgade 71, 2300 København, Denmark
Amagertorv 8, København K

Kategorier: Cykel butikker

Lokalitet: København

Region: Unknown